Everyday

Everyday.fi sivu / lainanantaja on osa OPR-Vakuus Oy:tä. OPR-Vakuus on suomalaisomisteinen nopeasti kasvava ja vakavarainen rahoitusyhtiö. Everyday.fi on operoinut laina-alalla jo vuodesta 2005 lähtien ja näin ollan myöntänyt lainoja jo yli kymmenen vuotta. Käyttäjien keskuudessa Everyday.fi onkin nauttinut luottamusta ja sillä ainoastaan Suomessa yli satoja tuhansia asiakkaita.

Suomen lainamarkkinan lisäksi toimintaa löytyy myös Ruotsista. OPR-vakuus on päättänyt perustaa oman toimintansa vastuulliseen ja hyvään liiketoimintaan.

Näin Everyday.fi toimii

Everyday itse mainostaa omaan palvelua nimellä tililuotto, muttat käytännössä palvelu on tyypillinen joustoluotto 2000 euron suuruiseen luottorajaan asti. Luottorajan puitteissa voit nostaa rahat omalle pankkitilille tai maksaa ostoksia suoraan luotolla. Luottorajaa on myös mahdollista muuttaa palvelussa.

Lainapäätös tulee palvelusta nopeasti, jo 15 minuutin kuluessa lainan hakemisesta. Voit nostaa myönteisen päätöksen jälkeen luoton yhdellä kertaa tai pienemmissä erissä. Kuukausikorko on 5% jäljelle jääneestä saldosta.

Lisätiedot

  • Everyday.fi on jatkuva tililuotto ilman takaisinmaksuaikaa
  • Nostoprovisio on 15%
  • Takaisinmaksu erissä tai yhdellä kertaa
  • Osamaksun kuukausikorko on 5% (vuosikorko 60%)
  • 800€ lainan todellinen vuosikorko 89,66%
  • Sama 800€ lainan kokonaisukulu 44kk aikana minilyhennyksillä on 632,08

Kuka voi hakea lainaa Everyday.fi:ltä?

Everyday tarjoaa luottoaan kaikille 21-75 vuotiaille, joilla on olemassa suomalaiset verkkopankkitunnukset sekä mobiilivarmenne. Lainaa on mahdollista hakea ainoastaan itsellään ja pysyvä osoite pitää hakijalla olla Suomessa. Myös hakijan luottotiedot on oltava kunnossa, jotta Everyday.fi suostuu lainaa antamaan.