Fixura - lainaa jopa 10 000 euroon asti

Vuonna 2010 markkinoille tullut Fixura auttaa ihmisiä lainaamaan rahaa toisille ihmisille. Vaasalaisen yrityksen kautta onkin mahdollista saada lainaa jopa 10 000 euroon asti.

Vertaislaina - maailman vanhin lainamuoto

Vertaislaina on varmasti maailman vanhin lainanmuoto. Nimensä mukaisesti vertaislainalta lainaat rahaa toiselta toiselta ihmiseltä. Vertaislaina on Fixuran oma erikoisuus, jota ei kaikilta laina-alalla toimivilta löydy. Fixura auttaa kahta toimijaa kohtaamaan toisensa. Lainanantaja, jolla on ylimääräistä taskussa, ja lainanottaja joka tarvitsee ylimääräistä taskuun.

Lainaa - hae jopa 10 000 asti lainaa

Fixura palvelun avulla kilpailutat lainasi ja saat parhaan tarjouksen usealta toimijalta valittavaksi. Fixuran avulla sinun ei itse tarvitse lähtemään pankista toiseen lainatarjouksia hakemaan, sillä Fixura tekee kilpailutuksen sinun puolestasi.

Lainaa ilman vakuuksia

Fixuran kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa lainan itsellesi. Rahat siirtyvät sinun tilille noin 1-2 päivän kulutta nostopyynnön lähettämisestä.

Kiinteän koron laina

Fixura antaa lainaa kiinteällä korolla. Korko vaihtelee tietenkin aina sen mukaan, miten riskialttiina lainaa voidaan pitää lainanantajan näkökulmasta.

Fixuran muut palvelut

Koska Fixura välittää vertaislainoja, on selvää, että voit myös olla toinen osapuoli Fixuran kautta. Mikäli haluat ryhtyä sijoittajaksi, eli vertaislainan myöntäjäksi, niin tämä onnistuu niin ikään sivuston kautta. Tällä on mahdollista saada kohtalaisen hyvää tuottoa tarpeettomana lepäävälle rahalle, joka ei muuten tuota omistajalleen mitään tuottoa.