Lainasto

Lainasto.fi sivusto on monipuolinen lainanantaja, joka antaa muutamia erilaisia lainoja. Voit hakea Lainastolta mm. pikalainoja ja kulutusluottoa. Lainan maksimimäärä vaihtelee lainatyypin mukaan. 2011 perustettu Lainasto.fi on osa GF Money -konsernia.

Miten hakea Lainasto.fi:ltä lainaa?

Kuten jo edellä todettiin, lainaa on mahdollista hakea kolmella eri tapaa. Nämä kolme tapaa ovat seuraavat.

1. Pienlaina 100 – 400€

Ensimmäinen lainavaihtoehto on perinteinen pikalaina. Lainaston pikalaina on yksinkertainen ratkaisu akuuttiin ja pieneen rahantarpeeseen. Valitse sopiva lainasumma ja täytä hakemus. Hyväksytyn päätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi jo 10 minuuttia hakemuksen jättämisen jälkeen. Lainasto.fi palvelu käsittelee lainahakemukset nopeasti.

Pikalainassa takaisinmaksuaika on aina 12kk ja lyhennät lainaa kuudessa tasaerässä. Kaikki erät ovat siis samansuuruisia. Pikalainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat henkilöt

2. Joustoluotto 100 – 3 000€

Toinen tapa on useiden muidenkin lainafirmojen tarjoama joustoluotto. Joustoluotossa saa käyttöösi luottorajan tiettyyn pisteeseen asti ja voit nostaa rahaa omien tarpeidesi mukaan. Maksat käytetyn luoton kuukausittaisissa erissä, jotka riippuvat siitä miten olet rahaa itsellesi nostanut. Joustoluoton nostoprovisio on 14% ja kuukausikorko 5%.

3. Kulutusluotto 2000 – 3 000€

Viimeisin ja perinteisin vaihtoehto on kulutusluotto, jonka suuruus vaihtelee välillä 2000€ ja 3000€. Voit itse sopia oman takaisinmaksuaikasi omien mieltymystesi mukaan. Kuitenkin välillä 12-36kk ja maksaa lainaa takaisin sopivissa erissä. Luoton nimelliskorko 41,16%.